L’Ajuntament signa convenis amb tres entitats culturals locals, per un import de quasi 31.000 euros, per a la promoció i suport a les seues activitats

Dimarts 23 febrer 2021 | Cultura

La COVID-19 no ha modificat la política municipal en matèria de suport a la promoció de la cultura i les entitats locals que facen valdre les tradicions i arrels. El compromís de l’ajuntament d’Albal continua endavant, tal com ahir es va visibilitzar al consistori, amb la firma dels convenis de col•laboració anuals amb tres entitats: la Societat Joventut Musical d’Albal (SJMA), Segon Temps Orquestra de Cambra i Danses d’Albal La Murta. L’alcalde Ramón Marí juntament amb el regidor de Cultura, David Ramón, van signar els documents amb les associacions.
La Societat Joventut Musical d’Albal, fundada en l’any 1976, compleix 44 anys fomentant el coneixement de les manifestacions musicals entre els joves de la població que desitgen formar-se en l’ensenyament musical. El President Antonio Reinón va signar el document que atorga el suport institucional i econòmic a la històrica entitat per a promoure i donar suport a l’activitat musical i cultural que la societat desenvolupa. La subvenció municipal és de 27.800 euros.
D’altra banda, l’Associació Segon Temps rep una aportació de 1.5000 euros per a la seua tasca de formació d’aspirants i despeses de funcionament. La firma va comptar amb la presència de Raimon Navarro, president del col·lectiu que va acudir acompanyat del director, Roger Alemany.
La quantitat consignada a l’Associació Cultural Danses d’Albal La Murta també és de 1.500 euros que el col·lectiu destinarà al finançament de les despeses que generen. Rosa Maria Ruiz, en qualitat de presidenta va acudir ahir a la signatura del conveni amb el Govern.