L’Ajuntament i els Festers de Santa Anna escalfen motors per dissenyar el calendari fester

Dimarts 9 novembre 2021 | Festes

El regidor de Festes Sergio Burguet es va reunir ahir amb una representació dels Festers de Santa Anna per reprende el contacte després de mesos distanciats per la COVID19. Una vegada superats els dies greus de la crisi i amb una normalitat més present, tots els col·lectius locals s’afanyen a posar els motors en marxa. “Tenim moltes ganes”, assegura Blas Lozano.
De cara a nadal, el col·lectiu prepara alguna festa, “necessària per a recaptar diners que ens ajuden a organitzar unes Festes Patronals inoblidables”, assegura el jove albalenc. Sense avançar molt més detalls si explicita que tant en Reis com en la tradicional fira de Nadal que organitza l’Ajuntament, “estarem col·laborant”.
“El poble necessita recuperar l’alegria i nosaltres també”, afirmen tan l’edil com la colla de joves que continuarà amb el mateix número d’amics, “la pandèmia ens ha llevat els abraços però hem mantes l’amistat i les ganes de poder disfrutar algun dia del nostre any”.
Els Festers de Santa Anna reafirmen així el seu compromís amb la població i, baix el paraigua del consistori, esperen poder oferir a la ciutadania la celebració d’actes festius, alguns ja organitzant-se per a estos Nadals. Resiliència no els fa faltat i ganes de fer poble tampoc ara sols falta que la població es bolque amb elles i ells per poder recaptar diners que ajuden econòmicament als seus projectes.