L’Ajuntament i el Centre de Dia Doctora Anna Lluch commemoren el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

Divendres 21 octubre 2022 | Municipi

El 6 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, una data dedicada als pacients amb esta condició i a les seues famílies amb l’objectiu de visibilitzar i reivindicar les seues necessitats i donar-los el suport que necessiten, enguany amb el lema #YoDecido.

L’Ajuntament d’Albal i el Centre de Dia Doctora Anna Lluch s’han sumat en un acte homenatje que ha tingut lloc este migdia a la porta del consistori local. L’alcalde Ramón Marí, al costat de membres de la corporació municipal, han acompanyat als usuaris i tècnics de l’entitat local, gestionada per AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral) i dirigida per Ana Perpiñán.

L’albalenca Ana María Fombuena ha estat l’encarregada un any més de pronunciar el manifest pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, destacant l’obertura del Centre de Dia d’Albal que compleix el primer aniversari.

Les instal·lacions situades en el complex de Santa Anna obrien les seues portes el passat 1 d’octubre de 2021, acollint a més d’una trentena de persones amb diversitat funcional amb la col·laboració de l’administració local que, segons paraules del primer edil, ‘continua amb un fort compromís’ per a facilitar les necessitats dels usuaris de l’entitat i les seues famílies.