L’Ajuntament ha iniciat la primera fase del projecte CAMINS ESCOLARS ALBAL

Divendres 18 novembre 2022 | Ajuntament, Educació

El projecte CAMINS ESCOLARS ALBAL ha iniciat la primera fase amb l’objectiu de realitzar un estudi de mobilitat que compte amb la col·laboració de la ciutadania i la comunitat educativa de la localitat.
La iniciativa cerca identificar els obstacles i la problemàtica urbana al voltant dels diferents centres educatius de la població a través d’un diagnòstic inicial, que ajudarà a proposar i trobar les millores necessàries per a facilitar l’autonomia de l’alumnat promovent a més la mobilitat sostenible.
Per a conéixer les necessitats i suggeriments de la població, s’ha elaborat un qüestionari difós a través dels centres educatius. Quins són els principals obstacles que existeixen de camí a l’escola? Com podem impulsar la mobilitat sostenible en entorns escolars? Com es pot involucrar la vivència de la infància als carrers d’Albal? Són algunes de les preguntes que es poden trobar en este qüestionari.
 QÜESTIONARI: https://forms.gle/PfNSskhTBBbsc2yA9

Amb només cinc minuts, pots contribuir a millorar la mobilitat del municipi per a crear millors espais públics dirigits a la població més jove. Et sumes al projecte?