L’Ajuntament entrega el xec-bebé de 300 euros a 37 famílies

Dijous 22 desembre 2022 | Sense categoria

Mai el saló de plens havia reunit a uns ciutadans tan xicotets com esta vesprada i per una bona causa. En braços dels seus pares, mares o avis, 37 nounats han rebut el xec-bebé municipal, de 300 euros, que atorga el consistori a les famílies de la localitat, els fills de la qual han vingut a la vida este 2022.

La mesura va ser aprovada per la Junta de Govern que va acordar destinar 300 euros a la iniciativa municipal «xec-bebé», amb una partida pressupostària de 15.000 euros. L’ajuda està dirigida a aquells que han sumat un nou membre a les seues unitats familiars, per naixement, adopció o acolliment, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

Un projecte amb doble benefici per a la població perquè l’import subvencionat haurà d’utilitzar-se per a fer compres relacionades amb l’àmbit infantil, higienicosanitari i del benestar, en els comerços locals.

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha anunciat en l’acte que esta mesura tindrà continuïtat en els pròxims anys i que augmentarà la seua dotació per a ajudar amb les despeses que genera l’augment de la família, “resulta molt valenta en estos temps tindre fills, per això, comptaran amb el suport del meu Govern”.