L’Ajuntament culmina el lliurament de 50 xecs bebè, a les famílies que van augmentar un nou membre, l’any passat

Dimarts 17 gener 2023 | Municipi, Social

Mai abans el saló de plens havia reunit uns ciutadans tan xicotets i innocents, com els que han ocupat aquest espai municipal aquesta mateixa vesprada. Dèsset famílies, pares, mares, avis i àvies de 17 xiquets nounats, han rebut el xec bebé municipal, que atorga el consistori a les famílies de la localitat, els fills de la qual van vindre a la vida aquest passat 2022. De mans de l’alcalde Ramón Marí i de la regidora de Serveis Socials, Lola Martínez, han anat recollint els 300 euros, una mesura aprovada per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Albal.

La localitat conclou hui amb el lliurament de 50 ajudes, les primeres 33 van ser recollides abans que finalitzara l’any, sent la partida pressupostària destinada a aquesta mesura social de 15.000 euros. El primer edil ha anunciat hui en l’acte, que enguany pretén donar continuïtat a aquest projecte i anuncia que incrementarà la seua dotació, “per a ajudar en la criança dels bebés”. Ramón Marí ha destacat, la valentia de ser pares als presents i els ha felicitats per la seua maternitat i paternitat.

 

Una mesura social, que fomenta el comerç local

L’ajuda està dirigida a aquells que van sumar un nou membre a les seues unitats familiars, per naixement, adopció o acolliment, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022. Un projecte amb doble benefici per a la població ja que l’import subvencionat haurà d’utilitzar-se per a realitzar compres relacionades amb l’àmbit infantil, higienicosanitari i del benestar, en els comerços locals.