L’ Acadèmia Anayra millorarà la seua presència en línia gràcies al Kit Digital

Dijous 26 gener 2023 | Municipi, Social

La pandèmia ha impulsat a empreses i xicotets comerços a iniciar el seu procés de digitalització. Cada vegada són més els negocis que comencen a implementar eines que els ajuden a millorar el seu posicionament a través de la xarxa i desenvolupar estratègies per a promocionar i difondre les seues activitats des d’Internet.

Per a facilitar esta transformació després de la crisi sociosanitària, el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital va posar en marxa el projecte «Kit Digital» dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Dirigit a Pimes, el bo digital es planteja com un recurs que fomente la presència de xicotets comerços a través del mitjà digital. L’Acadèmia Anayra, situada en el número 11 del carrer Mossèn Luis Arnau d’Albal, ha sigut una de les beneficiàries d’aquesta convocatòria.

El centre d’estudis obria les seues portes a l’abril de 2021, un projecte concebut per Diego Martínez i l’educador Pedro Roldán els qui dos anys arrere van decidir formar part del teixit empresarial local.

Amb més de 70 estudiants al seu càrrec i un equip docent de cinc educadors —incloent una especialista en psicologia i pedagogia—, l’Acadèmia Anayra ofereix una metodologia educativa perifèrica que «no es limite al simple aprenentatge de la matèria, també al creixement i desenvolupament personal dels nostres alumnes», destaca Diego Martínez.

Aquesta estratègia de treball ja s’ha reflectit en les qualificacions, durant el juny passat l’Acadèmia Anayra registrava un augment de la nota mitjana en «2,5 punts per alumne».

Aquest procés transversal, al qual se li sumen grups de treball reduïts en aules àmplies i diàfanes, inclou l’aposta per la tecnologia i la domòtica. Les instal·lacions estan adequades al present, explotant al màxim la infraestructura per a oferir a l’alumnat tots recursos necessaris que els ajuden en el recorregut de l’ensenyament.

Estes millores es traslladen ara a les plataformes digitals gràcies a aquesta nova subvenció. L’aportació del Kit Digital permetrà a l’Acadèmia Anayra reforçar la seua actual pàgina web (https://anayra.es/
). La seua intenció és optimitzar aquest espai i oferir als usuaris una experiència que resulte dinàmica. «Volem oferir tota la informació possible de manera fàcil i accessible» compte Martínez. El projecte concep la pàgina web com un aparador interactiu, orientada a la promoció d’aquest xicotet negoci local i que serà possible gràcies a la inversió del bo digital.