La XVII Fira de Sant Blai tindrà més de 30 estands

Dimarts 28 gener 2020 | Festes

Albal comença demà el muntatge de les carpes de la firma comercial que venera el patró local.

L’esdeveniment tindrà lloc del 31 de gener al 2 de febrer. Hui s’ha firmat la concessió del subministre i muntatge de les casetes de la fira comercial amb l’empresa Firex Stands. A partir de demà es tanquen els carrers per on discorre la fira comercial i d’artesania i comporta la supressió del pas de l’autobús d’AUVACA per on es desenvolupa l’acte local.

L’ajuntament d’Albal ha acollit fa uns minuts la firma de la concessió del muntatge dels més de 30 estands i carpes amb què comptarà la XVIII Fira de Sant Blai de 2020, els treballs començaran demà dimecres 29 de gener. L’empresa Firex Stands que munta altres fires importants de la Comunitat com ara la Fira de Silla i la de Cocentaina ha rubricat el contracte amb l’alcalde Ramón Marí, per dos anys. Els estands seran ocupats per col·lectius locals, empreses i comerços que venen a fer poble i omplir la festa més esperada de l’hivern.

La celebració de l’esdeveniment que venera el patró local obligarà al tall dels carrers Jaume I, Vicent Andrés Estellés, voltants del Mercat i avinguda Corts Valencianes. A més la línia d’autobús Albal-València canviarà l’itinerari durant els dies que dure la fira i podrà agafar-se a l’avinguda Padre Carlos Ferris. La Policia Local ja ha assenyalat este fet i podeu seguir tota la informació de servei públic a través de les xarxes socials municipals, del web www.albal.es i de Ràdio Sol.

El desmuntatge de les carpes es farà al llarg de dilluns 3 de febrer.