La Vuelta España 2021 rodarà per Albal en la seua sisena etapa

Dijous 8 juliol 2021 | Esports

La Vuelta Ciclista España suposa una de les cites més espectaculars per als amants del ciclisme, una cursa amb de 21 etapes distribuïdes en diferents punts del país, passant una d’elles per Albal.
Es tracta de la 76a edició d’esta prova que donarà el tret d’eixida el 15 d’agost, amb eixida a Burgos i finalitzarà el 5 de setembre a Santiago de Compostel·la. Els corredors cobriran una distància total de 3.336,1 quilòmetres en un recorregut que comptarà amb etapes planes, un total de 45 pujades puntuables, dues proves contrarellotge i dos dies de descans.
La Comunitat Valenciana forma part d’este important esdeveniment, situant tres etapes del còmput global en territori valencià i alacantí. La sisena etapa de la carrera, de 159 quilòmetres de distància i de característica plana, es disputarà el 19 d’agost, en un trajecte en el qual els corredors pedalejaran des de Requena fins a l’Alt de Muntanya en el qual s’assenta el Castell de Cullera. Durant este recorregut, passaran per localitats com ara Yátova, Toris, Picassent, Catarroja i Albal.
L’alcalde Ramón Marí i l’edil d’esports Tino Moreno, compartien esta setmana la informació amb membres de la comunitat ciclista local, al president de la Penya Ciclista, Santiago Ruíz, al vicepresident i secretari del Club BTT, Javier Olmo i Raúl Chilet que es mostraven entusiasmats per poder representar al municipi, en matèria de ciclisme, i que els carrers d’Albal vegen passar als gran ciclistes de la Volta a Espanya 2021