La Universitat dels Majors-Florida Universitària inaugura el nou curs amb quatre alumnes de la localitat

Dimarts 27 setembre 2022 | Educació

 

La Universitat dels Majors-Florida Universitària ha iniciat el curs escolar 2022-2023 amb un centenar de persones majors matriculades, de les que quatre són d’Albal. L’acte de presentació del nou curs escolar es va realitzar el dilluns 26 de setembre i va comptar amb la presència d’Enrique García, director general de Florida Grup Educatiu, Nuria Blaya, directora de la Universitat dels Majors, i José Luis Cuenca, responsable de persones majors de Florida.

A més, també va estar convidat el doctor Jesús Ignacio Catalá-Gorgues, professor d’Història de la Ciència en la Universidad de Alcalá, que va impartir la conferència “Passió i compromís: els naturalistes valencians del primer terç del segle XX”.

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí i la regidora d’Educació, Melani Jiménez, també van assistir a la inauguració del nou curs al centre de formació de Catarroja, on este curs estudiaran quatre persones albalenques, Manuel Monzó, Pilar Herráiz, Manuel Chilet i Carmen Navarro, al costat d’altres estudiants grans de la comarca.

L’objectiu principal d’este centre educatiu, situat a la població veïna de Catarroja, és que les persones majors de 50 anys que assisteixen a les seues classes i que continuen tenint una necessitat d’aprenentatge obtinguen les eines necessàries i desenvolupen les seues competències i habilitats personals, les quals no es detenen amb l’edat.

La Universitat dels Majors té el seu propi racó a Ràdio Sol Albal 93.7 FM

La Universitat dels Majors de Florida Universitària manté el seu compromís amb Ràdio Sol Albal i reprendrà un any més la seua col·laboració en la 93.7 FM.

A través del programa ‘La Veu dels Grans’, escoltarem interessants tertúlies culturals, coneixerem els seus projectes, així com la seua oferta de mòduls i cursos. L’espai està dirigit per l’estudiant albalenc, Manuel Monzó, en companyia de part de l’alumnat, i s’emetrà quinzenalment a partir del 4 d’octubre, els dimarts a les 10.00 hores en la nova temporada de Ràdio Sol Albal.