La Policia Local investiga l’incendi simultani produït esta matinada en la població

Dijous 3 novembre 2022 | Municipi

A les 00.46 hores de la matinada, la Policia Local d’Albal rebia el primer avís d’incendi. Un contenidor situat al carrer Beniparell es consumia en flames alertant al veïnat, danyant tant la façana i persianes d’un edifici d’esta via, així com altres infraestructures pròximes.
Davant el crit d’alerta, es van personar efectius del cos al costat de bombers del Parc de Silla que, van aconseguir mitigar i controlar el foc. A este incident li va seguir un altre similar al carrer José Escrivá Sos, pròxima a la zona de la Font del Barco, on els veïns i veïnes van avisar d’un nou foc a les 00.55 hores. En esta ocasió, van atendre els bombers i el sergent del Consorci Provincial de València del Parc de Torrent. Paral·lelament, es detectaven noves flames, al carrer Sèquia Reial del Xúquer amb les mateixes característiques.
Gràcies a la coordinada actuació dels serveis d’emergència es van aconseguir evitar danys de major gravetat ‘malgrat la dificultat de l’extinció a causa de la simultaneïtat dels incendis’, han destacat hui els agents de la localitat, els qui agraïen la col·laboració veïnal per a esclarir l’ocorregut. “Ha sigut clau”, han matisat.
Huit vehicles s’han vist afectats després de l’actuació vandàlica per a la qual la Policia Local d’Albal ja ha obert una línia d’investigació, tal com li han trasllat a l’alcalde Ramón Marí que ha estat en permanent contacte amb el cos i que els ha felicitat per la ràpida i diligent actuació.
Des del consistori s’han condemnat els fets i, des de primera hora, s’han iniciat els treballs de neteja per a restablir la normalitat en la població. El cas ara s’investiga, les cambres han detectat la presència d’un encaputxat amb bici, a l’hora que es produïen els incendis simultanis, suposadament provocats.