La Policia Local d’Albal interposa 43 denúncies el primer cap de setmana del toc de queda autonòmic

Dimarts 27 octubre 2020 | Municipi

“El toc de queda autonòmic i l’estat d’alarma nacional s’estrenen a Albal amb una xifra de denúncies molt preocupant de cara a aconseguir frenar la pandèmia del Coronavirus, molt present des de principis d’any.
Segons les dades que m’ha facilitat este matí la Policia Local d’Albal, entre la matinada de dissabte 24 i ahir diumenge 25, s’han alçat 43 denúncies, 26 per no dur la mascareta i 17 per no acomplir el confinament nocturn. Les sancions per botar-se les restriccions sanitàries són de 100 euros en el cas de no dur la màscara i de 600 per no restar a casa en el tram de 00.00 hores a 6 de la matinada.

Continue fent un cridament a la responsabilitat ciutadana per limitar els contagis. El virus ha costat moltes vides, ens ha llevat certa llibertat i està ocasionant greus problemes econòmics derivats de la crisi global. La pandèmia ha arribat per a quedar-se una temporada i tenint en compte la situació cal que es respecten les normes sanitàries decretades, el compliment de les quals anem a garantir amb la vigilància dels agents de la Policia Local”.

Ramón Marí
Alcalde d’Albal