La Piscina Municipal Coberta posa en forma a les famílies per a este estiu

Dijous 15 abril 2021 | Esports

BeOne, concessionària de la Piscina Municipal Coberta d’Albal, està decidit a fomentar l’esport entre les famílies i recuperar les seues rutines esportives anteriors al començament de la pandèmia, perquè arriben en forma a este estiu.

En els últims mesos, les persones s’han tornat a animar a fer esport en els centres esportius que són espais segurs. “Ens agradaria que esta tendència s’ampliara a tota la família i fer-los veure la importància de l’esport en la seua salut”, comenta María Seijas, directora de la instal·lació.

Ja són molts els estudis científics que demostren que les persones que practiquen activitat física tenen un sistema immune més enfortit que aquelles que no ho fan. A més, segons un d’estos estudis, el realitzat recentment per l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Clínic Sant Carles (Madrid), les persones actives físicament tenen moltes més possibilitats de sobreviure un ingrés per coronavirus que les persones sedentàries, fins a huit vegades més. “És molt important la salut i l’esport en els adults, però no oblidem amb el que està passant, el problema que suposa el sedentarisme infantil que s’ha agreujat amb la pandèmia”, explica Seijas.

Segons l’últim Estudi ALADINO sobre l’Alimentació, Activitat Física, Desenvolupament Infantil i Obesitat a Espanya, el 40,6% dels xiquets de 6 a 9 anys pateix sobrepés. Per tot això, s’han proposat animar a totes les famílies a apuntar-se de nou al centre esportiu i, al costat de l’escola de natació, han ampliat l’oferta infantil d’activitats i, a més d’oferir matrícula gratuïta en tots els abonaments fins al 18 d’este mes, si s’inscriuen en l’abonament familiar, el mes d’abril també és gratuït. L’objectiu és que, a poc a poc, els seus usuaris tornen a les rutines esportives anteriors a l’inici de la pandèmia, però en un espai segur que compta amb totes les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries.