La piscina de Santa Anna inicia un estiu molt refrescant amb prop d’un miler de banyistes

Divendres 8 juliol 2022 | Municipi

Des del 17 de juny, la piscina municipal d’estiu d’Albal obria les seues portes per a oferir una alternativa refrescant amb la qual combatre les altes temperatures pròpies d’esta temporada estival. Situada en el complex de Santa Anna, la instal·lació es troba a ple rendiment rebent a aproximadament més de 930 usuaris i usuàries setmanalment, amb una mitjana de 340 banyistes només els caps de setmana.

A causa de la predisposició del bon temps i amb la finalització de les restriccions per la COVID-19, la piscina de Santa Anna reflecteix un augment de l’afluència respecte a anys anteriors marcats per la crisi sociosanitària. En part, l’augment d’usuaris s’ha degut a la participació de les activitats de conciliació d’estiu per a xiquets i xiquetes que ja s’estan duent a terme en la població com CONCILIA ESTIU, Estiu Jove o el Campus Esportiu d’Estiu entre altres, que en els seus calendaris compten amb visites periòdiques a la piscina d’estiu.

Ricardo Blasco, encarregat de la instal·lació, ha realitzat un balanç molt positiu perquè ‘la visió diària és de multitud de joves i famílies disfrutant de l’estiu en la localitat’. Una opinió que comparteixen des del consistori local i que han comprovat personalment l’alcalde de la població Ramón Marí i el regidor d’Esports Tino Moreno, que este matí s’han acostat a una piscina d’estiu molt concorreguda.

Horari piscina d’estiu
La piscina d’estiu Santa Anna, que estarà disponible fins al 4 de setembre, obri tots els dies de la setmana. De dilluns a divendres l’horari és de 10.30 a 19.30 hores, mentre que els caps de setmana (dissabte i diumenge) romandrà oberta de 10 a 19.30 hores.

Els preus públics, que han sigut aprovats per l’Ajuntament d’Albal, són de 2,50 euros l’entrada normal. També es pot adquirir l’entrada reduïda per 1,80 euros o un bo de 10 banys pel preu de 16,50 euros.