La localitat torna a celebrar el seu vincle amb el producte de proximitat en la II Festa del Moniato

Dijous 3 novembre 2022 | Municipi

Albal tornarà a enaltir la batata en la II Festa del Moniato. La història de l’arrel tuberosa i el nostre territori continuarà unit en una nova activitat promoguda pel consistori local a través de la regidoria de Comerç Local i Sostenibilitat, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Albal.

La Festa del Moniato tindrà lloc del 18 al 20 de novembre amb grans èxits com les Jornades Gastronòmiques. Els diferents establiments d’hostaleria de la localitat tornaran a oferir delicioses propostes per a degustar este producte i les diferents maneres de cuinar-lo.

També tornarà el Mercat de Producte Ecològic i d’Artesania, el qual es podrà visitar el diumenge 20 de novembre des de les 10 fins a les 19 hores, en la Plaça Església i Constitució.

Com a novetats d’esta edició, s’organitza el primer Concurs de Pastissets a la plaça del Mercat el diumenge 20 de novembre a les 12 hores. Els ciutadans podran participar en la categoria del vëinat i els hostalers en la categoria comerç.

També s’emetrà el 20 de novembre el curt documental “El moniato d’Albal” al Mercat Municipal (de 10 a 19 hores). Es podrà disfrutar del vincle entre la batata i el municipi, el qual va ser el motor econòmic de la localitat durant l’època de la postguerra.