La localitat signa un conveni amb Creu Roja per a impulsar accions socials

Dimarts 26 juliol 2022 | Social

L’Ajuntament d’Albal ha renovat el conveni anual amb Creu Roja Horta Sud que a més, des de 2018, compta amb nova seu a Albal. És en el municipi governat per Ramón Marí on l’entitat ha pogut multiplicar la seua labor d’ajuda i suport social dirigida a persones i famílies vulnerables, acuitades des de l’aparició de la pandèmia. El conveni s’ha subscrit este matí a l’Ajuntament, a càrrec de l’alcalde Ramón Marí i el delegat de l’Assemblea comarcal de l’Horta Sud Juan Gabriel Soriano, amb una assignació de 10.000 euros per al desenvolupament del programa “Creu Roja respon”.

Els beneficiaris seran les persones d’Albal que seran secundades per l’entitat “amb eficàcia, coordinació i col·laboració amb els Serveis Socials de la nostra localitat”, tal com el primer edil ha posat en valor després de la signatura. Ramón Marí també ha destacat l’important treball humanitari que Creu Roja Espanyola realitza tant al nostre país i la nostra comarca, com a tot el món. Per això, es congratula de poder coordinar les ajudes d’emergència “que lamentablement molts ciutadans i ciutadanes necessiten”, ha subratllat. En la rúbrica també es trobaven el director de Creu Roja Horta Sud Adrián Pérez i la regidora de Serveis Socials d’Albal, Lola Martínez.

L’entitat humanitària disposa d’una finestra informativa setmanal en l’emissora municipal d’Albal, Ràdio Sol emet l’espai “*Creu Roja, més a prop teu” des de fa sis temporades on Creu Roja València i Horta Sud acosten als oïents les seues accions i programes. S’emet cada dijous (d’11 a 11.30h) des de la ràdio pública d’Albal per al conjunt de dials de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV).