La localitat seu del sector de l’adhesiu, gràcies a l’empresa MR d’Alberto Sánchez

Dilluns 11 juliol 2022 | Municipi

El valencià Alberto Sánchez s’ha convertit en un referent en el sector de l’adhesiu i de l’etiquetatge a escala estatal i la seua seu social es troba a Albal. Fa set anys que es va embarcar en aquest projecte, tenia només 26 anys i el seu olfacte emprenedor li ha permés consolidar-se i créixer exponencialment. Segons el creador, la seua idea és continuar ampliant el negoci en el mateix polígon, així li ho va transmetre a l’alcalde Ramón Marí que l’ha visitat després de conéixer del seu èxit per a felicitar-lo i agrair el seu assentament empresarial en la localitat.

La localitat sede del sector de l’adhesiu, gràcies a l’empresa *MR d’Alberto SánchezAlberto Sánchez té ara 33 anys i s’ha llaurat un meritori camí en solitari, gràcies a la seua gran visió empresarial. En la seua nau del polígon industrial va rebre al primer edil amb qui va realitzar un tour per l’empresa des d’on es realitzen etiquetes per a empreses tan conegudes com IstobalPower Electronics o Isaval. Especialitzada en solucions per a l’etiquetatge factura 1,8 milions d’euros a l’any, aquest últim exercici ha crescut un 40% més que l’anterior, “em sent molt orgullós d’haver arribat ací”, afirma Sánchez.

La crisi de la COVID-19 i la guerra d’Ucraïna, lluny d’afectar-lo negativament li han permés créixer. Durant la pandèmia va augmentar la demanda d’etiquetatge i el conflicte bèl·lic li ha enxampat amb material suficient per a proveir als seus clients.

La ubicació de l’empresa a Albal va ser anecdòtica, li ve per una antiga parella, “el pare de la meua llavors núvia tenia un negoci just al costat i d’ell vaig rebre el suport per a embarcar-me en aquest projecte en el qual em vaig il·lusionar després d’un viatge a Alemanya”. L’empresari va batejar la seua idea amb les sigles MR Adhesius Solucions de l’etiquetatge SL, que responen a les inicials del nom del seu ex sogre. Titulat en Enginyera Industrial, actualment compta amb 12 treballadors i té un total de 100 màquines repartides per tota Espanya i que s’obri mercat en altres punts d’Europa com França i Portugal.