La Casa de Cultura s’obri com vacunòdrom per a les primeres 1.500 persones citades

Dimecres 26 maig 2021 | Ajuntament, Municipi

Des d’este migdia i fins al 10 de juny, el vacunòdrom instal·lat per l’Ajuntament d’Albal, a la Casa de Cultura, immunitzarà als primers 1.500 veïns i veïnes que ha sigut citats pel Centre de Salut per a ser inoculats amb Pfizer. Hui s’ha injectat a les primeres 220 persones, amb edats compreses entre els 55 i els 58 anys, 364 persones ho faran el 27 i 28 de maig i la resta dels ja citats, al juny, els dies 3, 9 i 10.

A primera hora d’esta vesprada, l’alcalde d’Albal Ramón Marí, ha visitat la instal·lació on ha confirmat que la jornada estava transcorrent amb normalitat, allí mateix rebia l’agraïment d’albalencs com Francisco Lechedo de 55 anys i María Carmen García de 56, que hui han sigut vacunats. En eixir han aplaudit l’organització i diuen afrontar el futur esperançats, “després de molts dies de por i incertesa”, coincidien. Dos membres del Govern també han sigut immunitzats, l’edil de Recursos Humans i Serveis Socials, Lola Martínez i el regidor d’Obres i Serveis i Seguretat Ciutadana, Ramón Tarazona.

El consistori ha posat en marxa del vacunòdrom que és custodiat per un tècnic municipal i la Policia Local, en col·laboració amb el Centre de Salut, que ha desplegat dos equips amb quatre infermers, un administratiu i un metge. Esta vesprada la Coordinadora d’infermeria, Arantxa Núñez, cap a un balanç positiu de la primera jornada i confirmava que s’estan administrant 40 vacunes, per hora.