Joshua Joshua García i Laura Libros Nieto, guanyadors de la XXX Volta a Peu d’Albal

Dilluns 11 juliol 2022 | Esports

La Volta a Peu d’Albal 10K, emmarcada en el Cicle Esportiu Santa Anna amb motiu de les Festes Patronals, complia el passat dissabte trenta edicions d’esport i solidaritat en la localitat.
Més de 400 atletes van formar part d’esta competició organitzada pel Club d’Atletisme amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albal i que suposa una cita més dins del VII Circuit Runner Solidari de l’Horta Sud, impulsat per Caixa Popular amb el compromís de la Mancomunitat de l’Horta Sud.
Una nova jornada dedicada a la promoció de l’activitat física i a posar en valor els beneficis del running com a mètode d’entrenament, tant per a xiquets com adults. Tots van tindre cabuda en esta prova esportiva que va culminar amb la prova regna donant el tret d’eixida a les 20 hores des de la porta del consistori local.
Joshua Joshua García va ser el primer corredor el travessar la línia de meta després de finalitzar la totalitat del recorregut, deu quilòmetres d’esforç que li van culminar com a guanyador absolut de la prova. En la categoria femenina va ser Laura Libros Nieto qui va traspassar la cinta, proclamant-se guanyadora absoluta.
Posant de manifest que Albal és un municipi amb gran tradició dedicada a l’atletisme, van ser els independents Aimar Martínez Gómez i Mónica Moreno Gómez els qui es van alçar amb la victòria en la categoria local de la prova.
I demostrant que l’esport és capaç de trencar barreres, el podia a la diversitat va estar representat per Juan José Martínez en la primera posició, seguit per José Fco. Cosí i José Vicente Hortelano que van finalitzar la prova amb gran valentia.