Investiguen si l’incendi d’un cotxe, la matinada del 23 de novembre, va ser intencionat

Dijous 24 novembre 2022 | Ajuntament, Municipi

La Policia Local d’Albal va ser alertada ahir de matinada de l’incendi d’un vehicle estacionat a la cantonada del carrer Sant Pere amb Alcàsser. En arribar al lloc dels fets, els agents no eren capaços de veure què succeïa per la densitat d’un fum negre molt dens, però van arriscar i van entrar fins al lloc on un cotxe cremava, estenent-se les flames als edificis, baixos i vehicles pròxims.

La Policia va alertar als propietaris dels vehicles, tres d’ells van llançar les claus dels seus vehicles pels balcons, que un dels agents va anar retirant del lloc del sinistre, mentre que el company intentava sufocar les flames del cotxe, amb extintors propis de la Policia Local i un altre que va facilitar un veí.

Davant la impossibilitat d’atallar les flames, van sol·licitar l’ajuda dels Bombers de Catarroja, Torrent i Silla, així com de la Policia Local de Beniparrell. No va caldre lamentar danys personals, encara que els agents van trigar temps a recuperar-se en vomitar el fum negre que van inhalar durant l’actuació policial. Els danys materials van ser els del cotxe incendiat, que va traspassar a dos baixos, persianes i la façana de l’immoble situat en el número, 4 del carrer Alcàsser.

La Guàrdia Civil i la Policia Local investiguen els fets per a determinar si va ser un fet fortuït o provocat. L’Ajuntament d’Albal insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana per a actuar ràpidament i agraeixen els crits d’alerta de la passada nit.