II Campanya #BonProfitFVMP amb productes valencians

Divendres 13 gener 2023 | Cultura

Albal torna a participar en la campanya ‘Bon Profit’ organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i AVIVA, l’Oficina de Promoció del València de l’Ajuntament.

𝐄𝐧 𝐪𝐮𝐞̀ 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐬𝐭𝐢𝐱?
‘Bon Profit’ vol remarcar els productes de proximitat, alhora que fomenta el vocabulari gastronòmic valencià a través d’un repte culinari en què pots participar mitjançat les xarxes socials. Amb l’entrada del nou any, la campanya posa a disposició dels participants dos ingredients particulars del nostre territori:
– Formatge de pastor La Planeta de Xert. Formatge artesanal del nord valencià.
– Arròs de la cooperativa Cèrcol de Sueca. Un arròs valencià sostenible que fa un reconeixement a un dels escriptors més importants de les nostres lletres: Joan Fuster.

𝐂𝐨𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫-𝐡𝐢?
1. Envia un correu electrònic a aviva@albal.es amb el teu nom i número de telèfon. Els tècnics municipals t’indicaran quan pots vindre a recollir els teus ingredients.

2. Cuina el teu plat o segueix alguna de les receptes facilitades per l’FVMP, a través del seu canal de YouTube:
– Arròs de peix de roca (https://www.youtube.com/watch?v=4G4e4eyAJvo)
– Gaspatxos de sèpia bruta (https://www.youtube.com/watch?v=ClnpneSMi28)
– Manetes de porc (https://www.youtube.com/watch?v=-ZHE7dTx4Ys)

3. Pugeu un vídeo o imatge del resultat de la recepta a les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram). No oblides mencionar a l’Ajuntament d’Albal amb l’etiqueta #BonProfitFVMP!