Èxit rotund de la festa de Sant Blai de 2020

Dilluns 3 febrer 2020 | Festes

La festa en honor al nostre patró Sant Blai que hem celebrat este passat cap de setmana ha estat un èxit rotund gràcies als milers de visitants que han disfrutat de la XVIII Fira comercial i d’artesania que hem celebrat durant el passat cap de setmana. Les altes temperatures i el sol esplèndid que ha lluit ens han ajudat a obtindre eixe èxit merescut ja que som moltes les persones que aposten i treballen per este esdeveniment i que el fan possible.
Un any més, Albal ha fomentat el seu comerç i la gastronomia local, ha promocionat la cultura, ha fet poble i ha posat en valor les seues arrels.

Albal torna a la normalitat després de la XVIII Fira de Sant Blai i el Dia del seu patró que es va celebrar ahir. Diem adéu a la festa de 2020 amb molt bon sabor de boca, els comerciants i col.lectius participants han fet una valoració molt positiva fruit del treball i del granet d’arena que han posat les persones i associacions que han treballat, de valent, per fer-la possible.

La Plaça del Jardí i voltants ja té la seua imatge habitual, després del desmuntatge de les carpes i hui els feriants lleven les atraccions que han estat al solar situat front a la Policia Local.

No és un adéu definitiu a la festa, ja que el proper cap de setmana tindrà lloc la II Dansà Popular en honor a Sant Blai (dissabte, 8 a les 19.30 hores) i diumenge 9 celebrarem la Romeria i el concurs de paelles.