Els Festers Santa Anna confirmen que repetiran un any més a front de la colla per poder disfrutar i fer disfrutar dels actes en honor a la Patrona, en 2022

Dimecres 19 maig 2021 | Festes

La pandèmia també ha trastocat els plans de la colla de Festers i Festeres de Santa Anna de 2020, les Festes en Honor a la Patrona quedaren suspeses i no van poder desenvolupar la festa que venien preparant des de l’any anterior. La situació pandèmica millora, a poc a poc, però encara és prompte per poder per festes massives al poble. En una reunió mantinguda esta setmana amb el regidor de Festes, Sergio Burguet Lopez, han conegut la decissió municipal de celebrar unes festes híbrides, en les que col·laborarà la colla de festers i festeres i començar a treballar en les de 2022.
Els joves albalencs confirmen que repetiran per poder disfrutar de tot allò que la COVID-19 duu confinant, des de març de 2020. ‘El nostre objectiu és clar: celebrar les festes patronals com les recordem i quan la situació sanitària ho permeta’ comentava el seu secretari, Frank Rodríguez.
Durant la Mesa de Diàleg ‘Units per l’Horta Sud’ convocada per la Mancomunitat i celebrada el passat 3 de maig, els municipis de la comarca van acordar no celebrar festes patronals este 2021, a excepció d’activitats en dies assenyalats amb control de accés i distància de seguretat.
L’Ajuntament d’Albal es troba estudiant la fórmula perquè a festivitat dedicada a Santa Anna no passe en silenci, encara que la idea de realitzar unes festes patronals en el seu format tradicional queda encara molt lluny. L’edil de Festes anuncia que els caps de setmana del mes de juliol, se celebraran actes al carrer i cadascú estarà dedicat a un tram d’edat diferent per a que tota la població puga participar i viure, encara que d’una manera híbrida, la festa en honor a la patrona.