El municipi celebra el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones (23S) amb l’alumnat del centre de secundària

Divendres 23 setembre 2022 | Educació, Municipi

L’Ajuntament d’Albal ha celebrat una jornada de sensibilització en l’I.E.S Albal amb motiu del Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones, que té lloc el 23 de setembre.
La Unitat d’Igualtat Municipal ha elaborat la campanya #NiUnPuterMés per a visibilitzar la lluita contra l’explotació sexual, una realitat de la qual el municipi d’Albal és pioner per a la seua erradicació. El consentiment i la conscienciació sobre les relacions sanes i desitjades ha sigut un altre dels eixos vertebradors d’esta iniciativa, per a la qual s’ha demanat la col·laboració de la població jove.
L’institut de secundària ha comptat este matí amb una taula d’informació habilitada pel consistori local que, entre altres recursos, ha posat a la disposició de l’alumnat la guia municipal contra la violència sexual i el decàleg enfocat en el foment de relacions consensuades i desitjades, amb l’accent en el respecte, l’empatia i la comunicació. Els i les joves també han disfrutat amb l’actuació de l’artista urbà Barbé i KHBO, que al costat del projecte CULTUCREA, promouen activitats d’oci sa dirigides a la joventut d’Albal.
La corporació i personal tècnic municipal han informat a les i els participants que s’han acostat al punt d’informació, encapçalats per l’alcalde Ramón Marí i la regidora d’Igualtat, Melani Jiménez. Amb la col·laboració del personal docent del centre, han aportat a l’alumnat tots els detalls sobre els projectes i iniciatives que duu a terme el consistori, en matèria d’igualtat i educació sexual.