El Grup Covalco crea 32 nous llocs de treball a Albal amb l’obertura d’un nou cash&carry

Dimecres 7 setembre 2022 | Municipi

El Grup HD Covalco segueix amb el seu pla d’expansió posant el seu focus en l’hostaleria amb una nova obertura. Esta vegada la ciutat triada, és Albal.

On posa en marxa este nou format de Comerco Cash&Carry seguint la línia implantada en les seues últimes obertures (Sòria i Palència). El nou Comerco d’Albal disposa de 2.000 metres destinats a professionals de l’hostaleria i de l’alimentació, amb més de 7.000 referències i un desenvolupament innovador de les seccions més demandades pel sector. Compta amb un celler acuradament seleccionat per a satisfer les necessitats , un ampli desenvolupament de producte fresc així com un gran assortit de producte local valencià. L’obertura del nou centre ha suposat la creació de 12 llocs de treball directes, al voltant de 20 indirectes i una inversió pròxima als 3 Mill€.

Este nou Comerco cash&carry és el 108 del Grup HD Covalco i concretament, és l’onzé a la Comunitat Valenciana i el sisé a la província de València. Consolidant així el lideratge a nivell nacional quant a nombre de centres. Aquest fet va ser posat en valor ahir per Ramón Marí qui va manifestar la seua alegria per la generació d’ocupació que ha suposat la implantació del grup en el municipi, “sou una potència de creació econòmic i laboral, per la qual cosa comptareu amb el suport del nostre consistori”.

Encara que l’obertura al públic ha sigut este matí, l’empresa catalana, amb més de 80 anys d’història i que va per la tercera generació, va organitzar ahir tard un acte amb presència de l’alcalde Ramón Marí i el regidor de Comerç José Arias, que van abrigallar als directius i treballadors del grup. Entre els presents, el director nacional Santi Pérez, el gerent de Coaliment València Miguel Nácher, Joaquin Díaz, cap de planta i el director comercial Pere Kaiser.

Cares conegudes de l’àmbit local com la presidenta d’ACIXEA, Laura Sobrino, comerciants i hostalers locals van acudir a la inauguració per a donar suport al nou projecte que ve a sumar a favor del motor econòmic de la població, com diria Ramón Marí en el seu discurs, “la sort del grup Covalvo, serà la sort d’Albal”.