El CEIP Juan Esteve estrenarà gimnàs

Divendres 21 febrer 2020 | Esports

El col·legi Juan Esteve d’Albal disposarà d’un gimnàs abans que finalitze l’any. Després de més de 40 anys de vida, el centre que dirigix Pere Ruiz podrà tindre este nou edifici per a la realització de les seues activitats esportives. Es tractava d’una reivindicació històrica d’un dels col·legis més antics de la localitat la primera promoció de la qual es va graduar en els anys 1977-78 i on actualment cursen 400 alumnes. Així ho ha explicat este matí el seu director que valora de manera molt positiva la creació d’este nou espai que disposarà a més de vestuaris i zones per a l’emmagatzematge i que posarà fi a l’existència de l’aula prefabricada que complia algunes d’estes funcions. “No sols guanyem en qualitat i benestar per al desenvolupament de les disciplines esportives sinó que el col·legi millorarà la seua estètica en suprimir el barracó que servia per a emmagatzemar material escolar”, ha remarcat.
La signatura de l’acta per a l’inici de les obres ha tingut lloc esta setmana entre l’alcalde Ramón Marí i Ravi Obres Transports i Excavacions, l’empresa que executarà els treballs en un termini aproximat de sis mesos. La inversió del projecte supera els 600.000 euros que seran sufragats gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.
El gimnàs es construirà utilitzant una part del pati del centre, en una superfície de 411 metres quadrats. L’edifici disposarà d’una pista exterior coberta, zona de vestidors , un despatx-vestidor per al professorat, zona de magatzematge per a les activitats previstes en este espai i una sala d’instal·lacions.