Carrusel d’emocions a la XVII Gala de l’Esport

Divendres 13 desembre 2019 | Esports

 

Albal va viure una nit més que especial durant la celebració de la XVII Gala de l’esport que esta edició ha reconegut els mèrits de 10 esportistes i clubes locals. L’esdeveniment que va celebrar-se a una Casa de Cultura, plena de gom a gom, que va pujar a l’escenari deu exemples d’esportivitat, de superació, de triomfs, de solidaritat i que van protagonitzar moments inesborrables. L’elecció dels premiats ha estat a càrrec d’un Jurat conformat per personal tècnic del Departament d’Esports de l’Ajuntament, sent els guardonats: Pilar Jimémez, l’Equip Infantil de l’Escola Municipal de Bàsquet, Amparo Alapont, Enrique Soriano, Raúl Reig, AMPA del col.legi Sant Blai, José Calzón, Daniel Viudes, Anna Albert i Salva Ruiz.

Helena Montalt: la veu de la Gala
La desetena edició va estar presidida per l’alcalde Ramón Marí i el regidor d’Esports, Tino Moreno i conduïda per la periodista elianera, Helena Montalt, vinculada a la Xarxa d’Emisssores Municipals Valencianes (XEMV).

El Club de Rítmica va obrir l’acte amb tocs nadalencs
El Club Municipal de Gimnàstica Rítmica s’ha creat enguany i va obrir la Gala amb tres actuacions molt nadalenques a càrrec dels seus tres grups i baix les directrius de l’entrenadora Lorena Gil.

Jurat de la Gala de l’esport
Els membres de la XVII Gala de l’Esport d’Albal han estat Pepe López, Tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Yolanda Folguera, Coordinadora de les Escoles Municipals Esportives i Gerent d’Esquadra Segle XXI i Maria Seijas, Coordinadora d’Aqa Albal.

10 premis a l’esportivitat i la solidaritat

Pilar Jiménez Martínez.
Premi als mèrits esportius obtinguts esta temporada en ciclisme.
Entre les 15 millors dones de la Copa d’Espanya Cofidis.
Forma part de la selecció nacional. Prompte competirà en trofeus europeus.

“És molt emocionant perquè duc des del vuit anys pujada a la bicicleta fent un esforç increïble. Li he llevat temps als amics i a la família i he de compaginar-ho als estudis, la qual cosa no és fàcil però mereix la pena”.

AMPA “La Pinadeta” col.legi Sant Blai.
Premi per contribuir al foment de l’esport en l’àmbit educatiu i afavorir la inclusió social.

“El col.legi Sant Blai és dels més antics del poble, mereix l’estima, el suport i el respecte de totes i totes. Acollim famílies de moltes nacionalitats que, des de l’educació i l’esport cohesionem al nostre poble. Gràcies per visibilitzar-ho”.

Equip Infantil de l’Escola Municipal de Bàsquet
Premi pels mèrits esportius en bàsquet.
Campions al Provincial de Bàsquet.

“És un premi a l’esforç de quatre temporades molt dures però que ha pagat la pena. Gràcies per este reconeixement”.

Amparo Alapont Chilet
Premi al foment de la solidaritat a través de l’esport i per la creació de la plataforma “Hasta l
la médula con Salva”.

“És un orgull representar a la Plataforma “Hasta la médula con Salva” i molt emocionada de poder reviure esta sensació, mon pare ja va ser premiat en este esdeveniment per dues ocasions, ell ja no està amb nosaltres, és dur però també molt gratificant. Hui també recordem al jove Salva que ens va deixar el mateix any que mon pare i als quals tenim molt presents”.

Enrique Soriano Sahuquillo
Premi als mèrits esportius en Fliski, Campió d’Espanya i subcampió de la Copa del Rei.

“Marxe molt content i agrait de poder compartir este guardó amb tanta gent i acompanyat de la meua família. Este premi m’anima a continuar competint amb més il.lusió”.

Raúl Reig Albalate
Premi per l’esperit de superació en l’àmbit del futbol.
És jugador del Levante UD EDI.

“Estic molt content per este premi, em senc molt feliç de portar-me este guardó a casa i el compartiré amb tota la meua família i amb l’altra gran família que conformem al club Levante UD EDI”.

Daniel Viudes Hernández
Premi als mèrits esportius esta temporada en hípica.
Ha sigut plata al campionat autonòmic.

“Estic molt feliç per un premi a un esport que a més a més no és molt conegut en este poble. Este és un guardó també per a la meua família que fan possible que jo complisca el somni de muntar a cavall”.

José Calzón Galende
Premi a títol pòstum. Va ser durant 20 anys el President del Club de Pesca l’Anguila. Visiblement emocionat va recollir el guardó el seu fill Josep Calzón.

Pepe Calzón ha faltat enguany però el seu record permaneix viu al poble, era una persona molt estimada que esta Gala de l’esport ha volgut demostrar-li. Descanse en pau.

Anna Albert Rotglà
Premi de la ciutadania que l’ha votat majoritàriament a l’enquesta ciutadana realitzada al web municipal. Esta temporada ha sigut Or al Trofeu de la Federació de Patinatge i plata a l’Autonòmic.

“Em senc molt contenta pel premi i pel suport a este esport minoritari, normalment el patitnatge no es coneix quasi res i em pareix perfecte que un poble com Albal, el meu poble, li oferisca el suport que mereix”.

Salva Ruiz Rodríguez (Foto del pare replegant el guardó i d’ell com a futbolista)
Premi a l’esportista d’elit. Cedit pel Valencia CF al Real Club Esportiu La Coruña. Va pujar a primera divisió, la passada temporada, amb RC Mallorca.

“Estic molt content per rebre este guardó que posa en valor la meua trajèctoria.
Des de la distància continue notant el suport dels albalencs i albalenques. Vaig a fer tot el possible per dur el nom del meu poble el més alt possible”.

Va replegar el premi el seu pare, Salvador Ruiz.