El municipi celebra Sant Isidre amb un homenatge a 11 agricultors locals

Dilluns 16 maig 2022 | Ajuntament, Municipi, Social

Després de dos anys sense poder celebrar la festivitat del patró dels agricultors, Albal tornava a celebrar una de les nits més emotives i amb més història de les que es celebren anual i tradicionalment al poble, entorn de la festivitat en honor a Sant Isidre. L’acte va estar presidit per l’alcalde Ramón Marí i el director general d’Agricultura Antonio Quintana, juntament amb la regidora d’Agricultura i portaveu del Govern Maria José Hernández.

“Confesse estar molt content de poder celebrar l’acte de hui que reivindica el paper de l’agricultura, dels llauradors i llauradores. La vostra feina, espèrit i mèrit és impagable. L’Ajuntament hui posa en valor el vostre paper i una professió digníssima de la que els valencians i les valencianes hem de sentir-nos orgullosos. De la que jo com alcalde hem senc orgullós”, va dir el primer edil.

Un total d’11 veïns i veïnes van ser homenatjats amb motiu de la festivitat de Sant Isidre en companyia de la corporació i de faniliars i amics. En primer lloc;

Ramón Gimeno, Ramón Ramón i una dona, Pilar Romero, per tota una vida dedicada a l’agricultura. Els tres representen als agricultors més grans del poble. Ramón Gimeno encarregat del reg del motor, Ramón Ramón ha mimat es seues collites de verdures i Pilar Romero ha estat una referent al front de la Cooperativa. “Els tres representen a una professió que en ple segle XXI continua necessitant més suport i més ajudes de part de les institucions que Antonio Quintana i un servidor representem i que estem ací per a recolzar-vos i per ser la vostra veu en les altes administracions d’àmbit nacional i europea”, va subratllar Ramón Marí.

L’Ajuntament va homenatjar  a altres vuit valents que han exposat la seua vida durant la COVID-19 i van posar a disposició els seus mitjans tècnics i humans per desinfectar els carrers del poble.

En paraules de l’alcalde “Albal sempre estarà en deute amb: Nadal Romero, Juan Romero, Mariano Domingo, Salvador Romero, Carmelo Rodríguez, Juan Carlos Martínez i Vicente Muñoz”.

Ànim i força per a continuar ara impregnant eixe amor pel camp!