Albal tanca els actes del 25N

Dilluns 25 novembre 2019 | Social

Amb la lectura del manifest reivindicatiu, Albal tanca els actes commemoratius del 25N Dia Internacional de l’Eliminació contra la violència de gènere que s’han emmarcat en la III Setmana de la Igualtat. A les 12 hores, l’alcalde Ramón Marí i la regidor de l’àrea delegada, Melani Jiménez, han presidit la jornada al costat de membres del seu govern, personal del consistori, alumnat de l’institut, el col·lectiu “Per la Sororidad”, veïns i veïnes de la localitat. En total, quasi 200 veus visibilitzant missatges a favor de la llibertat i la dignitat de les dones i en contra del masclisme i la violència.

En el seu discurs, l’edil d’Igualtat ha reivindicat la lluita contra el masclisme i la violència contra les dones “és una prioritat” i que aquesta xacra social, “no es debat, es combat”. Per part seua, l’alcalde ha reivindicat més recursos per a lluitar contra la violència.

La inspectora de la UFAM, Beatriz Castaño, a Albal
Beatriz Castaño, Cap de la UFAM (Unitat de família i atenció a la dona) de la Comissària de Policia Nacional de Xirivella, ha acudit al tancament de la III Setmana de la Igualtat organitzada per l’Ajuntament d’Albal. La responsable de la unitat policial especialitzada en la lluita contra la violència de gènere acaba d’escriure la novel·la “Historia de una mujer cualquiera: Estrella”, en la qual relata el cas d’una víctima que ha patit maltractament psicològic econòmic i sexual, publicació que ha sigut editada per Círculo Rojo. Castaño que es troba de promoció del llibre ha entregat un exemplar a l’alcalde Ramón Marí.