Albal organitza el I Festival de balconades i façanes nadalenques

Divendres 27 novembre 2020 | Festes

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques i per tant de mantindre viu el seu esperit màgic i alegre, l’Ajuntament d’Albal —des de la regidoria de Festes— posa en marxa el I Festival de balconades i façanes nadalenques entre el veïnat i les comunitats de propietaris. Vivim en un context global marcat per la pandèmia de la COVID-19 que obliga a celebrar el Nadal, des de la responsabilitat i amb esperança d’arribar a una normalitat absoluta, sense Coronovarius.

“Este repte és cosa de totes i tots, assumint una vida i un Nadal més casolà, més reduït i més virtual”, afirma el regidor de Festes, Sergio Burguet, qui anima a tota la població a participar, creant art i alegria des de casa i donant-lo a conèixer al món, telemàticament .

Com i qui pot participar?

Totes aquelles persones o comunitats de veïns que estiguen interessades a participar, hauran d’enviar una foto al correu electrònic: festes@albal.es. La data límit és el 14 de desembre a les 14.00 hores.

Com votar?

Posteriorment a la recepció de totes les imatges, els treballs participants es podran votar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: Facebook i Instagram. Es penjaran el 16 de desembre i el guanyador o guanyadora es publicarà a tots els canals de comunicació municipals el dimarts 22 de desembre.