Albal ja està en Falles després de la Crida

Dilluns 24 febrer 2020 | Festes

Des d’este passat dissabte 22 de febrer, Albal celebra oficialment les seues festes josefines. Les seues Falleres Majors Rosana Galán i Gabriela Martínez van pronunciar la Crida des del balcó de l’Ajuntament on van rebre les claus de la ciutat de la mà de l’alcalde Ramón Marí.

Prèviament, les set comissions havien eixit al mateix mirador a saludar al món faller i la població que va acudir a recolzar l’acte més important del regnat de Rosana i Gabriela. Visiblement emocionades i acompanyades del President de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons i de les seues Corts d’Honor, es van dirigir a la població amb un gran somriure desitjant a tots i totes que gaudiren d’uns dies únics que marcaran les seues vides, per sempre.

Després de l’acte de la Crida, l’escenari es va traslladar a l’Església Nostra Senyora dels Àngels on es va realitzar l’ofrena floral a la Verge en companyia del rector local Engraci Bataller.
Per primera vegada, la jornada oficial que marca l’inici de les Falles de 2020 ha comptat amb un acte de germanor entre comissions, el casal del Jardí -on estan censades les Falleres Majors d’Albal- va acollir una festa Remember per a tota les falles del poble que pretén ser itinerant en pròxims exercicis.