Albal instal·la mampares en els centres municipals

Dimecres 29 abril 2020 | Ajuntament

L’Ajuntament d’Albal ha començat a treballar en les mesures del Pla per a la transició a la normalitat per la crisi de la COVID-19 i que afecten el conjunt de la població. Una de les últimes decisions que ha pres l’executiu que presideix Ramón Marí es refereix a l’atenció al públic. Una vegada que els departaments municipals comencen a treballar amb total normalitat i, amb l’objectiu de contribuir al fre de l’expansió del virus, alguns dels centres de l’Ajuntament augmentaran la distància social entre els treballadors públics i la ciutadania, per a això hui mateix ja s’instal·laven mampares que permetran aquesta separació.

Estes mampares’han col·locat, de moment, en els dos centres que més persones reben per a realitzar gestions en l’administració, com són: l’Oficina d’Atenció Ciutadana (AMIC) i el Centre Polivalent que acull, entre altres àrees la de Serveis Socials i l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor). Cal assenyalar que estos dos departaments han continuat parant atenció ciutadana durant l’Estat d’Alarma i, encara que ha promogut la gestió de les consultes de manera telemàtica també ha donat resposta presencial als casos urgents mantenint el distanciament social o atenent a través de finestreta. Albal ha adquirit este material a l’empresa local Grafival Impressors S. A.

Des d’abans del decret de l’Estat d’Alarma, Albal s’ha anticipat a implantar mesures de contenció i ha aconseguit que l’impacte siga menor, un exemple és la decisió de no permetre l’entrada de familiars ni proveïdors a la residència municipal de majors que en data de hui manté a zero la xifra de contagiats per coronavirus.