Albal ha firmat el conveni anual amb ACIXEA

Dilluns 22 juny 2020 | Ajuntament

Amb l’objectiu de potenciar el desenrotllament econòmic i social local, donar suport al comerç de proximitat i facilitar la creació i atracció de noves empreses, l’Ajuntament i ACIXEA (Associació de comerciants i xicotets empresaris) promouen un conveni de col·laboració anual.

L’acord ha estat signat este matí per Ramón Marí. Alcalde de Albal i la presidenta Amparo Romero, al costat del regidor de Comerç José Arias i Javier León, representant de la junta directiva.

El conveni té una dotació municipal de 5.000 euros per al desenvolupament d’activitats i accions que promocionen el comerç i l’empresa, la creació d’ocupació i la millora de la formació. A més, fa any i mig que el consistori va dotar al col·lectiu d’una seu a l’Espai Coworking ubicat a l’antic ajuntament.

Després de la rúbrica el president del consistori ha manifestat que, “un poble amb comerç, és un poble viu i, ara més que mai, és necessària la vitalitat, l’optimisme i l’ajuda a un sector que després del coronavirus lluita amb més força que mai”.