Albal cedeix l’antic Ajuntament al Centre de Salut per a la vacunació de la grip

Dijous 1 octubre 2020 | Municipi

La Conselleria de Sanitat comença a desenvolupar la campanya de vacunació de la grip este pròxim dilluns 5 d’octubre. Albal ja disposa de les primeres dosis, un total de 2.750 unitats per a començar a injectar als grups de risc. Per este motiu, i amb l’objectiu de col·laborar amb este període sanitari que arriba enmig de la crisi provocada per la COVID-19, el consistori que presideix Ramón Marí col·laborarà amb el Centre de Salut cedint un espai situat en l’antic ajuntament perquè puga desenvolupar-se amb totes les mesures sanitàries i de seguretat i que alliberarà de pacients al centre ambulatori, encarregat de coordinar la campanya. L’edifici és al carrer Sant Anna número, 8 i es troba contigu a les consultes mèdiques.

Este mateix matí, el primer edil ha fet lliurament de les claus a l’adreça de l’ambulatori, Arantxa Núñez –coordinadora en funcions- ha agraït el suport institucional amb la campanya que enguany cobra més importància per la pandèmia, des de la seua presència, el consistori albalenc està en permanent contacte amb l’adreça del centre ambulatori. Conéixer la realitat sanitària, oferir la seua logística i ajudar en el treball i atenció que es presta als pacients ha sigut una prioritat en l’agenda de l’executiu local.

Primer, els grups de risc

La campanya es realitzarà en diferents etapes, donant prioritat als grups de risc, les persones majors de 65 anys seran les primeres a vacunar-se dilluns que ve. Els seguiran els xiquets menors de 14 anys que compten amb alguna patologia i que podran fer-ho des del 8 d’octubre. El torn per als adults menors de 65 anys serà a partir del 26 d’octubre i els menors de 14 anys, sense patologies, el 3 de novembre.

Com puc vacunar-me?

La vacunació es realitzarà mitjançant cita prèvia en el telèfon 963 42 53 00 i este serà el seu horari: de dilluns a divendres de 12 a 13 hores –en les dependències de l’antic Ajuntament- i a les vesprades, de 17 a 18 hores en el Centre de Salut.