NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
 
 
ALBAL COMUNICA
Nº 2 - 31/10/2010
Nº 1 - 30/09/2010
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web
 
Nº 2 - 31/10/2010 / Octubre 2010
 
Sisena edició de la Concentració de Boixeteres.
La sisena edició de la Concentració de Boixeteres d'Albal va reunir a més de 250 persones participants.
Membres de l’associació amb el regidor i la regidora.
Membres de l’associació amb el regidor i la regidora.

La sisena edició de la Concentració de Boixeteres d'Albal va reunir a més de 250 persones participants, procedents de 29 poblacions, en l'acte que es va celebrar al pati del Col·legi Públic Sant Blai.

La multitudinària concentració va ser organitzada per l'Associació de Boixeteres d'Albal, amb el patrocini de l'Ajuntament. A ella van acudir el regidor de Cultura, Josep Jesús Sánchez Galán, i la regidora de la Dona, Amparo Cebrián, que és també component de l'associació.

Durant unes hores, els participants, alguns d'ells procedents inclús de Terol per primera vegada, van oferir una mostra dels seus treballs, realitzats de forma majoritària per dones, encara que també per uns quants homes.

La presidenta de l'associació hi ha resaltat que esta edició ha superat a les anteriors en quan a participants, i ha manifestat que l'entitat té previst estendre el seu àmbit de relació amb una pròxima visita a Tarragona, per a donar-se a conéixer a més gent.

 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es