NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

divendres, 26 de octubre de 2018

Remodelació del més de 30 parcs d'Albal


L'Ajuntament d'Albal ha començat la remodelació dels més de 34 parcs i zones verdes púbiques del municipi. La inversió prevista supera els 300.000 euros i arribarà a tots les àrees verdes del municipi amb actuacions que van des de la substitució de les zones infantils, la col·locació de noves fins a la inclusió de més zones d'ombra en els parcs municipals.
És el pla de reforma més important que es realitza en els últims anys i que va ser aprovat abans de l'estiu. Se'n va a actuar simultàniament en tots els parcs municipals, que a pesar d'haver anat rehabilitant-se en els últims anys, no s'havia realitzat una actuació tan complexa i coordinada. L'objectiu de l'actuació és millorar totes les zones públiques i incloure noves instal·lacions per a la pràctica de gimnàstica i per al gaudi dels més xicotets amb més zones infantils.
Des de l'arribada al a govern de l'actual alcalde d'Albal, Ramón Marí, s'han multiplicat les zones verdes en el municipi ja que és una de les apostes de l'actual Govern municipal dotar els veïns i veïnes de més zones verdes fent d'Albal un municipi més sostenible i que cuida el seu medi ambient. S'ha passat dels 25.0000 metres quadrats de zones enjardinades i parcs als més de 250.000 metres quadrats, convertint-se en uns dels municipis amb més zones verdes de la comarca de l'Horta.
En algunes de les àrees es van a instal·lar zones infantils de majors dimensions i zones per a la practica de la gimnàstica a l'aire lliure. Una aposta pels més menuts del municipi així com jóvens i majors. Es podrà realitzar gimnàstica de manteniment i també de major nivell amb la instal·lació una calistènia en alguns parcs. La calistènia és un sistema d'exercicis físics amb el propi pes corporal; en el sistema l'interés està en els moviments de grups musculars més que en la potència i l'esforç. De fets estos dos conjunts per a la pràctica esportiva s'instal·laran en els parcs de San Carlos i La Balaguera.
L'alcalde Ramón Marí hi ha assenyalat que "Albal s'ha convertit en un dels municipis amb més zones verdes i d'escampament de la comarca, i per això ara tota esta aposta per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes volem completar-la amb esta remodelació dels parcs municipals, alguns d'ells construïts fa més d'una dècada. S'han anat rehabilitant durant este temps, però ara se'ls va a realitzar una reforma amb actuacions concretes en cada un d'ells."Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es