NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
RÓdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dimarts, 11 de setembre de 2018

Pla per a reforšar la neteja d'Albal


. L'Ajuntament d'Albal ha iniciat un pla per a reforšar la neteja en el casc urbÓ com en els polÝgons industrials. Aquest nou pla coordinarÓ a l'empresa de neteja i jardineria al costat de la brigada municipal. L'objectiu d'aquest pla iniciat aquest estiu Ús arribar a tots els racons i carrers d'Albal amb una neteja a fons, arranjament de zones enjardinades i esmena d'aquelles deficiŔncies en la via p˙blica.
Durant aquests mesos d'estiu s'ha reforšat la neteja dels carrers, aixÝ com les intervencions en zones enjardinades. Ara s'ha intensificat aquest pla per a fer aquesta neteja carrer a carrer. El pla ha prosseguit avui en un dels polÝgons industrials del municipi, en concret el de Calafre, on s'han iniciat els treballs de neteja de les zones enjardinades i manteniment dels escocells. DemÓ serÓ el torn del servei de neteja, que aprofitant l'absŔncia de vehicles, netejarÓ a fons tota la zona industrial. Durant la setmana prosseguiran els treballs en aquesta Órea industrial mÚs propera a la localitat i la segŘent setmana s'iniciarÓ el pla especÝfic en els carrers del casc urbÓ.
Per a portar avant aquest pla se senyalitzarÓ amb 48 hores d'antelaciˇ les zones on es va a actuar perquŔ puguen retirar-se tots els vehicles per a poder realitzar en el menor temps possible, generalment serÓ un mateix matÝ, la neteja a fons de cadascuna dels carrers. En el pla s'impliquen tots els serveis municipals que d'una manera coordinada treballaran simultÓniament per a millorar les vies.
Al mateix temps, tambÚ es realitzarÓ una neteja de contenidors i les Órees dels mateixos. Aš˛ ho realitzarÓ l'empresa de neteja i es realitzarÓ d'una manera escalonada. TambÚ aquests dies ha concl˛s la tercera fase de la campanya de control de plagues. Els operaris de l'empresa d'aigŘes han realitzat actuacions en la xarxa de clavegueram per a prevenir l'apariciˇ de plagues. S'ha actuat especialment en aquells punts on els ciutadans ha indicat algun tipus d'incidŔncies.
L'alcalde d'Albal, Ramˇn MarÝ, ha assenyalat hui desprÚs d'acudir a supervisar els treballs, que ôhem ampliat el servei de neteja i amb aquesta iniciativa volem arribar a tots els punts del municipi tant zones industrials com a casc urbÓ i Órees enjardinades. Tenir un poble net i en perfectes condicions Ús cosa de tots, per aš˛ des de l'Ajuntament hem volgut impulsar aquest tipus d'iniciatives que s'unirÓ a campanyes informatives perquŔ ve´ns i ve´nes s'impliquen tambÚ en la cura dels nostres carrers. Aš˛ s'unirÓ a la important inversiˇ de mÚs de 300.000 euros per a remodelar tots els parcs i jardins del municipiö.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es