NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dilluns, 5 de juny de 2017

Campanya de participació ciutadana


L'Ajuntament d'Albal ha iniciat este dilluns la campanya de participació ciutadana denominada ‘Fem Poble’, mitjançant la qual pretén mobilitzar els veïns del poble perquè decidisquen com s' invertiran 210.000 euros d'inversions durant 2017.

Este projecte és la primera experiència d'este tipus que es realitza a Albal, tenint com a objectiu ser un banc de proves perquè de cara al pròxim pressupost municipal es puga augmentar considerablement esta partida de participació.

La campanya tindrà tres fases. En la primera, del 5 al 15 de juny, qualsevol persona podrà enviar la seua proposta d'inversió. En la segona del 16 al 23 de juny es realitzarà la selecció tècnica, que tindrà en compte que la proposta és una inversió financera sostenible -és a dir, que una vegada realitzada no requerix de costos de manteniment- que és tècnicament viable i que no supera els 50.000 euros d'inversió. Les propostes que superen la selecció tècnica seran sotmeses a votació en la tercera fase del 24 al 28 de juny, en la qual podran participar únicament els majors de 16 anys empadronats a Albal.

Des del dilluns 5 de juny els regidors de la corporació municipal realitzaran jornades informatives amb les associacions i a peu de carrer per a aconseguir que els veïns tinguen tota la informació per a poder participar en el projecte ‘Fem Poble’. El 29 de juny es coneixerà el resultat definitiu.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es