NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dimarts, 15 de maig de 2018

Campanya de participació Fem Poble


L'Ajuntament d'Albal inicia este 15 de maig un procés de participació ciutadana per a decidir què inversions s'executaran enguany. Esta campanya, denominada Fem Poble, serà la segona d'este tipus que es realitza esta legislatura, després de la duta a terme l'any passat amb gran èxit de participació i que va permetre construir un skatepark i zones d'ombres als col·legis i parcs del municipi, entre altres inversions.

En la primera fase que conclourà l'1 de juny, qualsevol persona podrà aportar una idea o projecte per a executar, tenint en compte que han de ser inversions financerament sostenibles, és a dir, que no requerixen d'un manteniment una vegada acabades, i que no superen els 60.000 euros com a pressupost. Estes propostes podran fer-se arribar a l'ajuntament tant de manera online en www.albal.es/fempoble com a presencial.

Del 4 al 8 de juny els tècnics municipals valoraran totes les propostes rebudes i decidiran quines complixen els requisits per a passar a la fase de votació. Serà de l'11 al 19 de juny quan totes les persones empadronades a Albal majors de 16 anys podran votar pels projectes, comprometent-se l'ajuntament a dur a terme de manera immediata i prioritària els més votats fins a cobrir els 200.000 euros destinats a este procés de participació.

No obstant açò, l'alcalde Ramón Marí ha insistit que la intenció és “executar el màxim de projectes possibles, encara que siga a través d'altres partides pressupostàries i de finançament, tal com va ocórrer en l'anterior edició de Fem Poble”. A més Marí ha subratllat que “el més important és continuar escoltant als veïns i veïnes del municipi, prendre nota de les seues idees, inquietuds o preocupacions, que en definitiva és la millor manera de pensar i projectar el poble que volem”.

Estes inversions són possibles enguany gràcies a la situació econòmica en la qual es troba l'ajuntament, ja que en l'actualitat no té ni un sol euro de deute i va tancar l'exercici anterior amb 1,9 milions de superàvit, cosa que ha permès que l'apartat d'inversions del pressupost d'enguany haja crescut considerablement respecte als últims anys.

El resultat del procés participatiu es coneixerà el pròxim 20 de juny, una vegada conclosa la fase de votació.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es