NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dijous, 6 de juliol de 2017

Matriculació Societat Joventut Musical


La Societat Joventut Musical d'Albal obri el primer període de matriculacions de l'Escola de Música, que finalitzarà el 15 de juliol.

L'Escola de Música de la SJMA, oficialment reconeguda per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i referent en tota la comarca de l’Horta Sud, oferix una variada oferta d’ensenyament musical per a xiquets i xiquetes d’1 any fins a adults que desitgen aprendre música més tard.

Comptem amb 14 professors/es titulats per conservatoris superiors de tota Espanya, amb el llicenciat per The Royal Schools of Music de Londres, Francesc Arnalte, com a Director de l’Escola.

Si vols aprendre a tocar el clarinet, la flauta, l'oboè, el saxo, la trompeta, la trompa, la tuba, el bombardí, la percussió, el violí, el violoncell, la guitarra, el fagot, el trombó, el piano, la dolçaina, o simplement aprendre música, la SJMA t'oferix un ampli ventall de possibilitats i horaris.

Per matricular-se només cal seguir els pasos indicats al nostre web www.sjmalbal.com o passar per la Secretaria de la Societat a la 2a planta de la Casa de Cultura d'Albal.

El segon periode de matriculacions serà de l'1 al 15 de setembre.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es