NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Rądio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dimecres, 20 de desembre de 2017

Activitats nadalenques


Albal omple els dies de Nadal amb nombroses activitats per als més xicotets, actes tradicionals d'estes dates i actes culturals i esportius:

El divendres 22 de desembre la Casa de Cultura acollirą a les 22.30h el concert ‘Cinc en Swing’, amb entrada gratuļta. El dissabte 23 de desembre serą el torn de la Societat Joventut Musical d'Albal, qui oferirą el seu tradicional Concert de Nadal i on participaran totes les seues agrupacions. El concert comenēarą a les 19.30h i serą solidari, ja que els assistents podran aportar aliments no peribles que es lliuraran als sericis socials municipals i altres associacions. L'entrada també serą gratuļta.
El mateix dissabte 23 de desembre Albal tindrą al Pare Noel a la plaēa del Jardķ, on els xiquets i xiquetes podran acostar-se de 11h a 14h i de 17.30 a 20.30h a donar-li la seua carta. La novetat d'enguany és la instal·lació d'un fotomató, perquč tots els participants puguen portar-se la seua foto en paper amb el Pare Noel, grącies a la col·laboració de l'ajuntament i l'associació de comerciants d'Albal.
A més, enguany la Fira de Nadal arribarą els dies 27 i 28 de desembre, amb una gran varietat d'activitats per a xiquets i joves, amb jocs gegants, unflables, futbolins, tallers de decoració nadalenca i treballs manuals, taules de ping-pong i air hoquei o zona infantil amb circuits de psicomotricitat i pequehinchables, entre altres atraccions.
L'esport tindrą la seua cita nadalenca el 31 de desembre a les 18h, quan comenēarą la Sant Silvestre junt a l'ajuntament. Els dorsals es lliuraran mitja hora abans del seu inici.
El dia 3 de gener serą el torn del cine familiar, amb la projecció de la pel·lķcula ‘Capitįn Calzoncillos’ a les 18.30h a la Casa de Cultura. A continuació, es lliuraran els premis del concurs de betlems i postals de nadal.
L'endemą, el dijous 4 de gener, a la biblioteca municipal hi haurą un contacontes a cąrrec del grup Xana Teatre, que interpretaran ‘Vaya par de payasos’ a les 18h.
Per a finalitzar les activitats nadalenques, el 5 de gener a partir de les 18h se celebrarą la tradicional cavalcada dels Reis Mags, amb obsequis per als xiquets i xiquetes participants.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es