NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

dilluns, 15 de octubre de 2018

Despedida de les falleres majors 2018


El món faller d'Albal va celebrar la despedida de les seues falleres majors 2018, la jove Mireia Cabeza i la infantil Marta Penella. L'acte va comptar amb la presència dels representants de la Junta Local Fallera i de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, i el regidor de Festes i Falles, Sergio Burguet.
L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, va destacar durant la despedida l'excel·lent regnat d'estes dos representants de les falles d'Albal, heu sigut unes grans representants de les falles d'Albal i en tots els llocs on heu acudit heu aconseguit deixar en molt alt lloc al món faller d'Albal, per això hui vull donar-vos les gràcies pel treball realitzat durant este exercici faller. Sou un exemple per a les nostres jóvens que seguiran els vostres passos com a representants de les falles d’Albal.El món faller d'Albal va celebrar la despedida de les seues falleres majors 2018, la jove Mireia Cabeza i la infantil Marta Penella. L'acte va comptar amb la presència dels representants de la Junta Local Fallera i de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, i el regidor de Festes i Falles, Sergio Burguet.

????L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, va destacar durant la despedida l'excel·lent regnat d'estes dos representants de les falles d'Albal, heu sigut unes grans representants de les falles d'Albal i en tots els llocs on heu acudit heu aconseguit deixar en molt alt lloc al món faller d'Albal, per això hui vull donar-vos les gràcies pel treball realitzat durant este exercici faller. Sou un exemple per a les nostres jóvens que seguiran els vostres passos com a representants de les falles d’Albal.El món faller d'Albal va celebrar la despedida de les seues falleres majors 2018, la jove Mireia Cabeza i la infantil Marta Penella. L'acte va comptar amb la presència dels representants de la Junta Local Fallera i de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, i el regidor de Festes i Falles, Sergio Burguet.

????L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, va destacar durant la despedida l'excel·lent regnat d'estes dos representants de les falles d'Albal, heu sigut unes grans representants de les falles d'Albal i en tots els llocs on heu acudit heu aconseguit deixar en molt alt lloc al món faller d'Albal, per això hui vull donar-vos les gràcies pel treball realitzat durant este exercici faller. Sou un exemple per a les nostres jóvens que seguiran els vostres passos com a representants de les falles d’Albal.Anterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es