NOTÍCIES
Actualitat
Publicació Municipal "El Replà"
Ràdio Sol
Albal Comunica
Registro Albal Comunica
   
 
Castellano
Ajuntament Administració General Informació Servicis Inici e-mail Mapa del web

  ACTUALITAT  Acceso a RSS

 

divendres, 31 d'agost de 2018

L'Ajuntament millora les pistes dels col·legis


L'Ajuntament d'Albal està finalitzant les obres de millora dels col·legis públics del municipi. En este cas s'estan realitzant estos dies la rehabilitació de les instal·lacions esportives dels col·legis públics de San Carlos i La Balaguera. En el cas de la Balaguera a més es va a executar una zona d'ombra en el pati per a evitar la calor dels escolars i també s'ha pintat una de les tanques del centre.
L'Ajuntament d'Albal també ha reforçat la potència elèctrica en el col·legi de La Balaguera per al funcionament del sistema de fred i calor que ja va instal·lar el propi Ajuntament en el centre.
L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, ha visitat hui les obres dels col·legis de La Balaguera i San Carlos junt amb la regidora d'Educació, Melani Jimenez i el regidor d'Obres, Ramón Tarazona, per a comprovar l'execució del projecte que està realitzant-se a càrrec del pressupost municipal de l'Ajuntament d'Albal.
“Tindre a punt els centres escolars abans de l'arribada dels alumnes era una de les prioritats i les obres s'estan realitzant dins dels terminis previstos. Ja s'han finalitzat les obres en el col·legi Juan Esteve, on s'han canviat totes les finestres i tancaments, la qual cosa evitarà l'eixida de la calor a l'hivern”, va explicar l'alcalde Ramón Marí durant la visita a les obres.
L'Ajuntament d'Albal cada any invertix en la millora dels centre educatius en coordinació amb la direcció del centre i l'associació de pares i mares, ja que la prioritat és donar resposta al que els propis usuaris necessitenAnterior
Anterior
Siguiente
Siguiente
 
Buscador  
 
© Ajuntament d'Albal · Plaça del Jardí, 7 · 46470 ALBAL (València) ·Telèfon 96 126 00 56 · Fax 96 127 08 61 ·info@albal.es